Obrt za čišćenje Darinka Gospočić

Strmec Stubički 314 | 49244 Stubičke Toplice

E gospocicd@gmail.com | M 098 9164 528 | T 049 283 528

Pratite nas na
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin
Nove objave
Kontaktirajte nas

Ukoliko imate potrebu za nekom od naših usluga, slobodno nas nazovite ili nam pošaljite elektronsku poštu:

M 098 9164 528
T 049 283 528
E gospocicd@gmail.com

O nama

darinka_gospocic_01Vaša pomoćnica

Svaki posao ima svoju težinu i treba ga istraživati i usavršavati ga. Stoga, ako se odlučite za bilo koju uslugu mojeg posla, kontaktirajte me i ja ću se rado odazvati na obostrano zadovoljstvo.

Darinka Gospočić, rođena 1965. godine. Završila srednju školu u Zagrebu kemijsko-tehnološke struke za zanimanje kemijski tehničar. Radila različite poslove nevezane uz struku – šivanje obuće i tekstila, kuharica. Prihvaća nove poslove uz kontinuirano učenje i usavršavanje. Završila dva stupnja tečaja engleskog jezika.

“Nakon petnaestogodišnjeg rada i tako prikupljenog iskustva u poslovima čišćenja i peglanja u privatnim kućama, odlučila sam 2012. godine pokrenuti vlastiti posao koji se bavi uslugama čišćenja i održavanja domova, ureda i zelenih površina i k tome dodati kemijsko čišćenje s obzirom da mi je struka kemijski tehničar.

U svojoj svakodnevnoj suradnji i komunikaciji s ljudima došla sam do spoznaje kako je važno kontinuirano se usavršavati i dokazivati. Primjerice, kod naizgled jednostavnih poslova kao što je peglanje uvijek tražim način da bih bila brža i efikasnija. Također prilikom čišćenja nastojim napraviti što bolju organizaciju poslova tako da očišćeni prostor doista i ostane čišt – najprije obavim usisavanje, potom pranje prozora, brisanje prašine, pranje podova i na kraju čišćenje kupaonice.”