Obrt za čišćenje Darinka Gospočić

Strmec Stubički 314 | 49244 Stubičke Toplice

E gospocicd@gmail.com | M 098 9164 528 | T 049 283 528

Pratite nas na
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin
Nove objave
Kontaktirajte nas

Ukoliko imate potrebu za nekom od naših usluga, slobodno nas nazovite ili nam pošaljite elektronsku poštu:

M 098 9164 528
T 049 283 528
E gospocicd@gmail.com

kreativni kutak

Pored Vašeg roštilja ,osim što su pri ruci razni začini (kadulja ,bosiljak ,peršin celer,ružmarin i dr.),može se  napraviti i dekorativni cvjetni kutak..

Vrt prepun cvijeća itekako može izgledati atraktivno, a posebice ako usto posadite i kombinaciju začina..

Sadnja cvijeća

Cvjetna raskoš može i vrlo maleni vrt pretvoriti u intimnu oazu mira i opuštanja. Kako biste pritom uspjeli posaditi što više bilja, važno je promišljeno razmišljati o iskoristivosti prostora , pa čak i o okomitoj sadnji cvijeća.

Ako imate malen vrt, dobar odabir su i biljke penjačice , ksalvije ,petunije i begonije . Njihova dodatna prednost je ta da pružaju hlad te tako stvaraju ugodan kutak za opuštanje.Prije sadnje ili sijanja bitno je istražiti kad cvatu određene biljke, zahtijevaju li sunčani ili sjenoviti položaj i koji im tip tla odgovara.

Na površinama okrenutim prema jugu može se postići najveće cvjetno bogatstvo – pod uvjetom da biljke dovoljno zalijevate, što može biti vrlo zahtjevan posao za ljetnih dana. Na istočnoj i zapadnoj strani uspijevaju biljke koje ne cvjetaju tako bogato, ali zato im treba manje vode, pa ih je lakše održavati.
Cvjetnjak odražava osobnost vrtlara pa dajte oduška kreativnosti.

017